Beneficii

De ce ai închiria o rochie?

Varietate: O nuntă, un botez, Revelionul, un banchet, sau un cocktail elegant înseamnă o nouă ocazie pentru a arăta minunat. De multe ori se întâmplă să fii invitată la mai multe evenimente într-un timp scurt. Desigur îți dorești ceva nou de fiecare dată, dar acest lucru înseamnă să cheltui mult pentru rochii pe care le porți de cel mult 2 ori. Nevis îți oferă ocazia să porți ținute diferite, cu care să fii admirată, într-un buget pe care să ți-l permiți și fără să-ți aglomerezi garderoba cu rochii aproape nepurtate.

Amintiri speciale în rochiile designerilor români. Probabil și acum te uiți la fotografiile din urmă și-ți amintești cu drag de petrecerile la care te-ai distrat; probabil te vei uita și cât de bine ai arătat în rochia purtată. Nevis îți dă ocazia să ai astfel de amintiri frumoase de la toate evenimentele la care vei merge, purtând rochii ale unor designeri români consacrați. Moda autohtonă este recunoscută deja la nivel internațional pentru eleganță, creativitate și calitate. Fără a investi o avere, poți purta și tu o astfel de ținută a unui designer român și să-ți amintești, peste ani, cât de bine te-ai simțit purtând acea rochie.

De ce să alegi studioul Nevis?

Rochia potrivită pentru tine. Te așteptăm cu drag în studioul nostrum să probezi rochiile și să decizi care model ți se potrivește cel mai bine. Oricât de reușite sunt fotografiile online, abia atunci când încerci rochia, îi simți textura și vezi cum te îmbracă, poți ști exact dacă este ceea ce cauți. Noi te așteptăm cu o limonadă (sau un ceai, sau o cafea) și te invităm să încerci, fără grabă, modelele noastre, până vei găsi rochia perfectă pentru tine.

Sfatul specialistului. În studioul Nevis nu îți oferim doar diversitatea modelelor pe care le poți închiria, ci și recomandări pentru cum poți completa ținuta. Îți sugerăm ce culoare te avantajează, ce stil de coafură se potrivește rochiei pe care ai ales-o și ce accesorii o evidențiază mai bine. Ne face plăcere să îți cunoaștem preferințele, stilul, să stăm de vorbă și să te ajutăm să arăți minunat la evenimentul tău.

Clubul Nevis. Clientele Nevis fac parte din clubul nostru, al femeilor care iubesc eleganța, stilul și aleg diversitatea. Îți vom dedica evenimente pe teme de stil, beauty și lifestyle, la care să afli noutăți despre noile tendințe, despre cum să îți păstrezi starea de bine și frumusețea. Vrem să îți fim aproape cu sfaturi și recomandări și să învățăm, la rândul nostru, de la tine.